Skocz do zawartości
  • 0

Co zrobić aby podczas połączenia pokazywało się zdjęcie osoby dzwoniącej

Pytanie

Opublikowano

Co zrobić aby podczas połączenia pokazywało się zdjęcie osoby dzwoniącej ?  Do kilku numerów mam przypisane zdjęcie, które widać w kontaktach, ale podczas połączenia przychodzącego już zdjęcia  na ekranie telefonu nie widać. W Galaxy S7 takie zdjęcie na ekranie było widać. Czy można to jakoś ustawić

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
7 godzin temu, ernet napisał:

Czy można to jakoś ustawić

Kontakty -> trzy kropki w prawym, górnym rogu -> Ustawienia -> Włącz "Zdjęcie kontaktu i/lub "Domyślne zdjęcie kontaktu".

• 0
Opublikowano
Dnia 12.03.2019 o 16:23, mrosi napisał:

Kontakty -> trzy kropki w prawym, górnym rogu -> Ustawienia -> Włącz "Zdjęcie kontaktu i/lub "Domyślne zdjęcie kontaktu".

No , właśnie wszystko mam włączone. 4 kontakty mam na pierwszym pulpicie i tam zdjęcia są. W spisie moich kontaktów też je widać, jak chcę zadzwonić też zdjęcie jest na ekranie telefonu, tylko- jak napisałem wyżej- zdjęcie nie wyświetla się podczas połączenia przychodzącego. Nie jest to jakoś uciążliwe, ale chciałbym mieć taką możliwość....

• 0
Opublikowano
6 godzin temu, ernet napisał:

Nie jest to jakoś uciążliwe, ale chciałbym mieć taką możliwość....

Spróbuj ponownie dodać zdjęcie do kontaktu z pozycji aplikacji Kontakty w telefonie, jeśli nie pomoże, z pozycji konta poprzez stronę www: https://i.mi.com/?_locale=en

Jeśli nie pomoże, wyczyść dane aplikacji kontakty.

• 0
Opublikowano

I kolejne pytanie... czy można ustawić telefon tak, aby przypominał dźwiękiem co jakiś czas o nie przeczytanym SMSsie czy MMSsie  ( oprócz diody powiadomień, która miga )? Tak miałem ustawione w moim S 7.