Skocz do zawartości
  • 0

Widgety zegarka z pogodą

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam, otóż od niemalże początku posiadania MI 4 staram się ustawić widget z pogodą, ale niestety bez rezultatów oczywiście czytałem wszystkie tutaj poruszane podobne tematy ale bezskutecznie
Kasowanie, resetowanie etc etc wstawiam SS'y

post-4284-0-47666000-1417921387_thumb.pnpost-4284-0-57974100-1417921381_thumb.jppost-4284-0-77180400-1417921382_thumb.jppost-4284-0-16274200-1417921384_thumb.jppost-4284-0-34557300-1417921385_thumb.jppost-4284-0-20102600-1417921386_thumb.pn

Może znalazła by osoba która by mi pomogła ? 

Edytowane przez unkn0wn

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Czy pobrałeś rom z MIUIPolska.pl czy xiaomi.eu?

Choć to chyba MIUIPolska bo statusbar ma czcionkę bold, której chyba nie ma xiaomi.eu.

Czcionkę sam zmieniłeś na roboto regular z naszego condensed?

Coś masz namieszane bo tam też powinny być inne obrazki dla zegarka domyślnego.

Nie masz więc miuipolska.

• 0
Opublikowano (edytowane)

Czy pobrałeś rom z MIUIPolska.pl czy xiaomi.eu?

Choć to chyba MIUIPolska bo statusbar ma czcionkę bold, której chyba nie ma xiaomi.eu.

Czcionkę sam zmieniłeś na roboto regular z naszego condensed?

Coś masz namieszane bo tam też powinny być inne obrazki dla zegarka domyślnego.

Nie masz więc miuipolska.

Przy zamawianiu tel po prostu wybrałem opcje aby tel został dostarczony w języku Polskim

Natomiast co do czcionki nie mam pojęcia o czym mowa.. :)

Jedynie co zmieniłem to tapete nic więcej :P

EDIT:

Pobrałem bezpośrednio rom stąd i teraz wszystko jest.. :) 

W końcu, Dziękuje za pomoc :)

post-4284-0-29693500-1417954367_thumb.pn

Do zamknięcia :)

Edytowane przez unkn0wn
  • 0
Opublikowano

Przy zamawianiu tel po prostu wybrałem opcje aby tel został dostarczony w języku Polskim

No cóż. Dobrze jest na przyszłość dostarczać kompletnych informacji skąd telefon i co się robiło (lub nie).

Tak byś dostał odpowiedź w moim pierwszym poście.

Dla wyjaśnienia: w obiegu u dystrybutorów Xiaomi (nieoficjalnych oczywiście) sa telefony z systemem MIUI w wersji mulilang czyli pochodzącym z naszego xiaomi.eu. Choćby telefony z ibuygou tak mają.

Jednak dodatki jak inna czcionka lub akurat te zegarki (moje) są "ekskluzywne" dla romu MIUIPolska do pobrania ze strony.

Ja na v5 wersji 49 z października też nie mam tych zegarków co kiedyś były- prosty_lewy itp. Rom pobrany z MiuiPolska. Można je jakoś dograć?

Jakiś czas temu zmienił się kod, potem się przeszło na v6 i zegarki wyparowały. Nie wspieram już v5.

Aczkolwiek zegarki można pewnie znaleźć w starszych wersjach miui v5 w system/media/theme/.data/content/clock_2x4/ i w .data/meta/clock_2x4, a także podglądy w .data/preview/clock_2x4 (czy jakoś tak).

• 0
Opublikowano

Wgrałem zegarki ze starszego romu i działają z pogodą bz. Tylko mimo podglądy sie nie wyswietlaja, ale to szczegół. Natomiast stockowa apka pogody nie wyświetla prawidłowo mojej lokalizacji. Wyświetlają sie miejscowości,które są kilka kilometrów ode mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...