robo1973 Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 Witam !! Chcę połączyć się z radiem samochodowym za pomocą aplikacji EasyConnected Nie mogę włączyć w Mi8 trybu MPT potrzebnego do podłaczenia z EasyConnected W domyślnej konfiguracji USB mam Przesyłanie plików Tethering przez USB MIDI Transfer zdjęć (PTP) Bez przenoszenia danych Nie mam MTP Oczywiście włączyłem instalację przez USB i debugowanie USB OEM odblokowane pozdrawiam !!
robo1973 Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 czyli co tylko wystarczy wybrać przesłanie plików ? Bo jaś nie chce się łączyć
Kacper Skrzypek Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 Tak, wystarczy wybrać. Aczkolwiek MIUI czasem lubi zignorować ten wybór i trzeba go wybrać po podłączeniu z poziomu paska powiadomień (komunikat o podłączeniu przez USB)
robo1973 Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 wiem wybieram z paska i nic Nie wiem może w radio na wince muszę mieć stery albo w MIUI jakąś opcję włączyć żeby połączyło
mrosi Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi