kkolodziej Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Rozbiłem digitizer na moim Mi4 naprawa w serwisie Ibuygou się nie kalkuluje, także stawiam na ebay, amazon, alibaba czy inny sklep internetowy. Zamówię i wymienię w jakimś serwisie GSM- tak wiem, gwarancja poleci. Jest pełno ofert i zastanawiam się czy kupić sam digitizer czy cały ekran i tak będzie w miarę tanio a łatwiej by to było wymienić. Tutaj mam do Was pytanie, myślicie, że jakość tego ekranu będzie taka sama jaka jest oryginalnie w MI4, na aukcjach pisze "orginal" "full HD" itp itd ale wiadomo jak to u chińczyków bywa. Nie chce się w kopać i mieć w MI4 jakiś ekran 320x240 Możecie mi coś doradzić, bo sam już nie wiem co zamawiać. z góry dzięki, Pozdrawiam.
ebola1972 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jest takie powiedzenie "chytry dwa razy traci" Wysłane z Onda V975m
YodaPOL Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie polecam kupywania digitizerów z ali żaden nie działa.Sam kupywałem więc wiem.
Acid Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Loteria. Choć do jakichś dual sim zopo czy iocean to można z ali ... ale do MI4?
kkolodziej Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie kalkuluje się dlatego, że powiedzieli mi za to 220 USD, nie dam za ekran 700 zł. Szkoda, że nie ma możliwości kupienia samego digitizera u chińczyków.
Eru Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Oni ci podali raczej koszty całkowite - czyli ekran + robocizna.
kkolodziej Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 Pewnie tak, ale nie uważasz, że to jest i tak dużo ? szukam szukam i nie mogę się zdecydować co kupić, bo na prawdę mi szkoda wyrzucić tyle kasy. Chyba jednak zamówię coś na własną rękę, jakiś digitizer.
Eru Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Idź może do jakiegoś GSM'a i zapytaj jaka będzie cena wymiany
Rekomendowane odpowiedzi