[email protected] Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Witam, Po kilku latach użytkowania modelu MI4 LTE pomyślałem aby w końcu zaktualizować system. Po prostu niektóre aplikacje nie obsługują już androida 4.4.4. I tutaj moje pytanie. Czy bezpośrednia aktualizacja do najnowszego MIUI Polska za pomocą aplikacji "Aktualizacje" jest bezpieczna? Czy powinienem przywracać system do ustawień fabrycznych? Przed albo po aktualizacji? Czy moje prywatne pliki (np zdjęcia) będą zagrożone przy aktualizacji? Informacje na stronie są już trochę nieaktualne, jedyną wskazówkę jaką znalazłem to ta informacja: Cytat Instalacja MIUI 6 Android 5.0 na MIUI 6 4.4 dla MI2 może odbyć się bez wipe jako zwykła instalacja na ostatnią wersję stabilną 4.4. Zaleca się jednak wykonanie kopii zapasowej. Załączam screeny z mojego telefonu i opis romu który pobieram z waszej strony. :)
Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Najpierw 5.12.17, potem najnowsza wersja z MIUIPolska. 1
Nezumi Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi