Bugi_Beng Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Cześć Co myślicie o takiej zmianie, czy S8 plus ma przewagę tylko w aparacie ? Czy poczekać na nowego Androida i sprawdzić bo bardzo denerwuje mnie bateria w S8 plus nie wytrzyma 1dnia do 18, używam telefonu dość intensywnie, zegarek pod Bluetooth, nawigacja, itd wszystko na full. Czy mi 8 będzie pod tym względem lepszy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Jeśli chodzi o baterie będzie podobnie jak S8+. S9 i S9+ lepiej trzymają po aktualizacji do Androida Pie. Podejrzewam, że przypadku S8/S8+ może być podobnie. Aparat trochę lepszy w S8+, ale ten Mi 8 też daje radę i robi bardzo dobre zdjęcia. Wyświetlacz moim zdaniem jest równie dobry jak w Samsungu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalezi Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Ja bym zdecydowanie zmieniał. Inna liga pod kątem szybkości działania.Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Jeśli chodzi o wydajność, to różnica na korzyść Mi 8 będzie na pewno odczuwalna, tak jak napisał kolega wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugi_Beng Posted February 12, 2019 Author Share Posted February 12, 2019 No to jadę go obejrzeć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugi_Beng Posted February 15, 2019 Author Share Posted February 15, 2019 Ok kupiłem mi 8, ale mam też mi mix 2s i tam wgrany jest Android 9 oraz miui 10.3 xiaomi.eu 9.2.14 jest o wiele ładniejszy czy mogę wgrać go do tego mi 8 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Stary jakiś przecinek wstaw bo ciężko się to czyta Tak, możesz wgrać 9.24.14 do Mi8 pod warunkiem odblokowanego bootloadera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugi_Beng Posted February 15, 2019 Author Share Posted February 15, 2019 Właśnie przed chwilą sprawdziłem aktualizacje, ściąga mi v10.2.2.0 peamixm Czy to będzie dobre ? Ps. Jak mogę odblokować swój sprzęt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 16 minut temu, Bugi_Beng napisał: Jak mogę odblokować swój sprzęt Dział tutoriale zapraszam. Temat rozwiązany, telefon zakupiony, więc zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts