Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jakiś czas temu kupiłem MI TV BOX 3 

Ale od miesiąca mam z nim problem  na YouTubie mam zielony obraz, głos wszystko jest tylko obraz mam zielony 

Możecie mi powiedzieć co to jest ?? 

PS. niestety rozmowa ze sprzedającym nie przynosi rezultatu :( - chce żebym odesłał mu to do Pekinu :( 

UTB8sXYjn22JXKJkSanrq6y3lVXai.jpg

Opublikowano

Właśnie zainstalowałem i o dziwo jak na razie działa :)

Choć box był wyłączony z prądy na całą noc (ciężko się uruchamia) i jak podłączyłem do prądu to raz się uruchomił ten stary YouTub, ale tylko raz bo za chwilę nie działał :(

Dzięki kolego dam znać jak na dłuższą metę - choć z tego co szukałem to tylko ja mam problem z zielonym obrazem na YouTube 

Opublikowano (edytowane)

Problem z oryginalnym Youtube'em nadal nie jest rozwiązany. Sprawdziłem u siebie i jest ok, ale na co dzień korzystam ze Smart Youtube TV ze względu na brak reklam. Jak na coś wpadnę, to napiszę.  Może ktoś inny będzie w stanie coś poradzić.

Co do uruchamiania, to próbowałeś w Ustawienia >>> HDMI CEC włączyć wszystkie trzy opcje? Ja miałem taki problem, że po wybudzeniu Mi Box strasznie zamulał, był ociężały, a to pomogło. Może i w tym przypadku coś da. Jak spróbujesz, to potestuj dłuższy czas i daj znać, tak samo jak z Youtube'em.

Edytowane przez nołbady