adamon1 Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Witam, Jakiś czas temu kupiłem MI TV BOX 3 Ale od miesiąca mam z nim problem na YouTubie mam zielony obraz, głos wszystko jest tylko obraz mam zielony Możecie mi powiedzieć co to jest ?? PS. niestety rozmowa ze sprzedającym nie przynosi rezultatu - chce żebym odesłał mu to do Pekinu
nołbady Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Próbowałeś zrobić factory reset? Wypróbuj Smart YouTube TV i napisz, czy jest tak samo https://github.com/yuliskov/SmartYouTubeTV/releases/download/stable/smartyoutubetv_latest.apk
adamon1 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Opublikowano 4 Lutego 2019 Tak factory reset naprawia to ale tylko na kilka godzin - po kilku godzinach to samo
nołbady Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Próbowałeś zainstalować Smart YouTube TV z linka powyżej? Też jest zielony ekran? 1
adamon1 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Opublikowano 4 Lutego 2019 Właśnie zainstalowałem i o dziwo jak na razie działa :) Choć box był wyłączony z prądy na całą noc (ciężko się uruchamia) i jak podłączyłem do prądu to raz się uruchomił ten stary YouTub, ale tylko raz bo za chwilę nie działał :( Dzięki kolego dam znać jak na dłuższą metę - choć z tego co szukałem to tylko ja mam problem z zielonym obrazem na YouTube
nołbady Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Problem z oryginalnym Youtube'em nadal nie jest rozwiązany. Sprawdziłem u siebie i jest ok, ale na co dzień korzystam ze Smart Youtube TV ze względu na brak reklam. Jak na coś wpadnę, to napiszę. Może ktoś inny będzie w stanie coś poradzić. Co do uruchamiania, to próbowałeś w Ustawienia >>> HDMI CEC włączyć wszystkie trzy opcje? Ja miałem taki problem, że po wybudzeniu Mi Box strasznie zamulał, był ociężały, a to pomogło. Może i w tym przypadku coś da. Jak spróbujesz, to potestuj dłuższy czas i daj znać, tak samo jak z Youtube'em. Edytowane 4 Lutego 2019 przez nołbady
adamon1 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 Jeszcze raz dzięki HDMI cec załączyłem - zobaczymy A ten smart YouTub to muszę też zainstalować na TV jak nie ma reklam
Rekomendowane odpowiedzi