creo_ Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Czy ktoś wie jak zwiększyć głośność maksymalna audio po bluetooth dla V10.2.2.0.PEACNXM_v10-9 - od kiedy przeszedłem z oreo na PIE dziwek jest o wiele za chicho zwłaszcza gdy prowadzę rozmowę przez zestaw BT w samochodzie. czytałem ze ma to coś wspólnego z jakaś tam detektywa UE co do maksymalnej głośności - może ktoś wie jak to odblokować ?
Nezumi Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 zmień region na jakiś kraj spoza UE.
creo_ Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 tak czytałem o tym ze region USA ma lepszy poziom głośności sęk w tym ze rom EU nie ma tej opcji, gdzieś ktoś napisał ze jest to zblokowane. może wiesz gdzie znajdę hard FIX ?
Nezumi Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 jest opcja zmiany regionu (użyj lupki w ustawieniach). Na Globala i tak żadnego fixa bez unlocka nie wgrasz.
creo_ Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 telefon jest unlock mam wgrany stablina wersja z xiaomi.eu - root magisk wpisuje w lupce REG i nic brak takiej funkcji... krok po kroku miui mnie drażni i marze o czystym andku+root jak nexus/pixel
paveu Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 17 minut temu, creo_ napisał: krok po kroku miui mnie drażni i marze o czystym andku+root jak nexus/pixel Trochę siedziałem na Havocu, całkiem przyjemnie się korzystało, jednak zwyciężyło przyzwyczajenie do gestów i wróciłem do Miui. A na ciche dźwięki zainstaluj sobie Dolby, zdecydowanie podbije głośność. 4 godziny temu, creo_ napisał: gdzie znajdę hard FIX ? Chyba chodzi Ci o hard reset? Skoro masz xiaomi.eu to najlepiej zrobić przez TWRP. Sekcja wipe i przeciągasz pasek na dole. 2 godziny temu, Nezumi napisał: jest opcja zmiany regionu (użyj lupki w ustawieniach). Na pewno jest...?
Nezumi Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 1 godzinę temu, paveu napisał: Na pewno jest...? Zrozumiałem, że autor ma Globala, bo nie podał co ma, a podał samą wersję softu. Jasnowidzem nie jestem . 1 godzinę temu, creo_ napisał: telefon jest unlock mam wgrany stablina wersja z xiaomi.eu Trzeba było tak zacząć. Spróbuj przejść na dev i zobacz, czy problem będzie dalej. Zerknij też na dział Modyfikacje w Dziale Mi8, masz tam kilka ciekawych paczek, może znajdzie się i paczka na audio.
Rekomendowane odpowiedzi