Piotr Zamerski Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Witam na stronie zauważyłem że pojawiła się wersja stable 21.0.0 i chciałbym się dowiedzieć jak ją mogę zaktualizować z obecnej 15? Na stronie zalecana jest metoda 2 i mi recovery ale czegoś takiego w telefonie nie mogę znaleźć, więc wolę spytać zanim coś popsuję Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big00s Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Robisz tak jak w metodzie pierwszej do punktu numer 9. Telefon wszystko ładnie zaktualizuje i sam się zrestartuje. I tyle w temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Zamerski Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 Robisz tak jak w metodzie pierwszej do punktu numer 9. Telefon wszystko ładnie zaktualizuje i sam się zrestartuje. I tyle w temacie Super dzięki za odpowiedź, a teraz jeszcze jedno pytanie po wgraniu aktualizacji plik ZIP z aktualizacją można usunąć z telefonu? Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Tak. To zip z którego wypakowuje się aktualizacja do pamięci telefonu. Wysłane z MI4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Zamerski Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 Ok dzięki za pomoc Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts