DraxMI Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Dzień dobry od dłuższego czasu mam problem z Telefonem dziewczyny , kupiłem jej MI 8 zainstalowalem pięknie xiaomi.eu pl po instrukcjach lecz od dłuższego czasu jak chce zainstalować akutalizację telefon sie tylko resetuje. Okazało się ,że coś sie zrypało z fastbootem i TWRP i ich nie posiadam pojawia mi się taki komunikat przed włączeniem telefonu (na szczescie sie wlacza i dziala normalnie ) Próbowałem zainstalować TWRP przed adb fastboot ale wywala error " target didn't report max download size" Ktoś pomoże Bardzo dziękuje za odpowiedzi i POMOC! Pozdrawiam.
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 W tym samym dziale, w którym napisałeś, istnieje wątek dotyczący tego problemu, w którym jest podane rozwiązanie...wysłane z RN5 via Tapatalk
Nezumi Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi