hexownik Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Pany sciągam program mam konto wszytko ok tylko mi sie nie wyswietla to podanie o odblokowanie tylko sciągam odrazu mi unlock a tam nawet jak podłącze tel przycisk unlock , jest szary co robic Edytowane 15 Stycznia 2019 przez hexownik
Kacper Skrzypek Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Fastboot wykrywa normalnie..?
kislech Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 16 godzin temu, Orjon napisał: Fastboot wykrywa normalnie..? Mam ten sam problem , no własnie jak wejde w fastboot , to nie wykrywa . jak jest normalnie uruchomiony to , podłączam pisze żeby na fastboota włączyc , i gdy tak robię nie wykrywa instalowałem juz przerózne sterowniki i nic nie daje rady nie wiem co dalej. aha no i pc suite też nie wykrywa normalnie , tz wyskakuje okno coonect device via usb i tyle nic sie nie pokazuje aha nie mam sim włożonej , a nie mam możliwości , gniazda są uszkodzone , wiec nie wiem co robić dalej
Nezumi Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Tutoriale->Odblokowanie BL zapraszam...
Rekomendowane odpowiedzi