taxmax Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Witam Czy ktoś może mi poradzić jak zmienić systemowy odtwarzacz video na inny bo ten zainstalowany oryginalnie nie odtwarza wszyskich formatów , napisów i wogóle jest słaby. Próbowałem w ustawieniach domyślnych apek ustawić inny np. MI WIDEO ,ale i tak jak odtwarzam filmik z exploratora plików to automatycznie wybiera ten systemowy??? Edytowane 29 Grudnia 2018 przez taxmax
mariusz.ur Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 @taxmax przecież mi wideo to odtwarzacz systemowy. Skoro jest ustawiony jako domyślny to nic dziwnego, że się uruchamia . Zmień domyślny odtwarzacz na inny i musi zadziałać https://streamable.com/ehy7s
taxmax Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2018 MI WIDEO nie jest tym odtwarzaczem ,który uruchamia się domyślnie , mimo że jest zaznaczony jako domyślny otwiera się jakiś inny -bardzo ubogi w funkcje. Wiem bo sprawdzałem otwierając filmy z aplikacji MI WIDEO to wszysko jest ok . Ten odtwarzacz który otwiera system to coś innego , inny pulpit brak ustawień itp. Poza tym ustawiałem jako domyslne inne odtwarzacze i nadal otwiera się ten systemowy -beznadziejny. problem jest dlatego , że korzystam gogli vr i programy do obsługi trybu SBS korzystają z domyślnego odtwarzcza , a tego wlaśnie nie potrafię zmienić
Rekomendowane odpowiedzi