Klusio19 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Jw. Czy jest opcja automatycznego dodania skrótu aplikacji na pulpit po jej zainstalowaniu? W ustawieniach sklepu play tego nie ma a kiedyś było. Mój ROM na zdjęciu.
0 sp4ubw Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Jeśli używasz launchera MIUI to automatycznie w nim jest ta funkcjonalność. Jeśli Nova launcher to "Ustawienia Nova" >> "Nowe aplikacje" >> "Automatyczne dodawanie skrótów". Edytowane 28 Grudnia 2018 przez sp4ubw Poprawka ściezki ustawień
0 Klusio19 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) . 3 godziny temu, sp4ubw napisał: Jeśli używasz launchera MIUI to automatycznie w nim jest ta funkcjonalność. Jeśli Nova launcher to "Ustawienia Nova" >> "Nowe aplikacje" >> "Automatyczne dodawanie skrótów". Hmm. Używam Poco Launcher bo taki jest domyślny i jeżeli w nim jest ustawiona automatycznie ta opcja, to chyba nie działa, bo zainstalowałem wiele aplikacji i żadna automatycznie nie została dodana na pulpicie. Przepraszam, już znalazłem tę opcję. W szufladzie aplikacji na górze obok napisu Poco Launcher klikamy w zębatkę i tam znajdujemy opcję automatycznego dodawania aplikacji na pulpit. ZAMYKAM Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Klusio19 Zapomniałem zacytować
0 mrosi Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 22 minuty temu, Klusio19 napisał: ZAMYKAM Co najwyżej możesz poprosić o zamknięcie...
0 mrosi Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
Klusio19
Jw. Czy jest opcja automatycznego dodania skrótu aplikacji na pulpit po jej zainstalowaniu? W ustawieniach sklepu play tego nie ma a kiedyś było.
Mój ROM na zdjęciu.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi