lestat Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Witam od kilku tygodni mam problem z baterią w moim RN4 MTK . bateria że tak powiem znika w oczach. wiem, że temat był już wałkowany dużo razy ale jeszcze nikt nie napisał nic mądrego. wymieniłem baterię na nową i oryginalną odinstalowałem aktualizację aplikacji D|UO , poza tym zrobiłem pełne wipe i mam miui 10 od Acida. teraz jeszcze sprawdziłem telefon darmowym programem z google play tj. AMPERE. w programie tym zamiast pokazać zużycie baterii w czasie rzeczywistym pokazuje NIE ŁADUJE. sprawdziłem tą aplikację na innych telefonach w tym MI A1 i działa poprawnie. moje pytanie brzmi WTF?
mariusz.ur Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 22 minuty temu, lestat napisał: Witam od kilku tygodni mam problem z baterią w moim RN4 MTK . bateria że tak powiem znika w oczach. wiem, że temat był już wałkowany dużo razy ale jeszcze nikt nie napisał nic mądrego. wymieniłem baterię na nową i oryginalną odinstalowałem aktualizację aplikacji D|UO , poza tym zrobiłem pełne wipe i mam miui 10 od Acida. teraz jeszcze sprawdziłem telefon darmowym programem z google play tj. AMPERE. w programie tym zamiast pokazać zużycie baterii w czasie rzeczywistym pokazuje NIE ŁADUJE. sprawdziłem tą aplikację na innych telefonach w tym MI A1 i działa poprawnie. moje pytanie brzmi WTF? Kupujesz baterię niewiadomego pochodzenia bo oryginalną na pewno nie i pytasz wtf? Zapytaj sprzedawcę
lestat Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 baterię mam oryginalną niczym nie różniącą się od oryginału. jednak spadek baterii sprzed wymiany i po sugeruje , że coś jest z telefonem nie tak. dodam, że przed wymianą ładowała się oryginalną ładowarką tylko do poziomu 94% i nie miało znaczenia, czy ładowarka była oryginalna czy zamiennik o takich samych parametrach. dodatkowo ta aplikacja AMPERE utwierdza mnie w przekonaniu, że coś jest zjebane więc najpierw przeczytaj temat ze zrozumieniem a potem pisz głupkowate komentarze.
mrosi Opublikowano 24 Grudnia 2018 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi