Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku tygodni mam problem z baterią w moim RN4 MTK . bateria że tak powiem znika w oczach. wiem, że temat był już wałkowany dużo razy ale jeszcze nikt nie napisał nic mądrego. wymieniłem baterię na nową i oryginalną odinstalowałem aktualizację aplikacji D|UO , poza tym zrobiłem pełne wipe i mam miui 10 od Acida. teraz jeszcze sprawdziłem telefon darmowym programem z google play tj. AMPERE. w programie tym zamiast pokazać zużycie baterii w czasie rzeczywistym pokazuje NIE ŁADUJE. sprawdziłem tą aplikację na innych telefonach w tym MI A1 i działa poprawnie. moje pytanie brzmi WTF?

Opublikowano
22 minuty temu, lestat napisał:

Witam od kilku tygodni mam problem z baterią w moim RN4 MTK . bateria że tak powiem znika w oczach. wiem, że temat był już wałkowany dużo razy ale jeszcze nikt nie napisał nic mądrego. wymieniłem baterię na nową i oryginalną odinstalowałem aktualizację aplikacji D|UO , poza tym zrobiłem pełne wipe i mam miui 10 od Acida. teraz jeszcze sprawdziłem telefon darmowym programem z google play tj. AMPERE. w programie tym zamiast pokazać zużycie baterii w czasie rzeczywistym pokazuje NIE ŁADUJE. sprawdziłem tą aplikację na innych telefonach w tym MI A1 i działa poprawnie. moje pytanie brzmi WTF?

Kupujesz baterię niewiadomego pochodzenia bo oryginalną na pewno nie i pytasz wtf? Zapytaj sprzedawcę

Opublikowano

baterię mam oryginalną niczym nie różniącą się od oryginału. jednak spadek baterii sprzed wymiany i po sugeruje , że coś jest z telefonem nie tak. dodam, że przed wymianą ładowała się oryginalną ładowarką tylko do poziomu 94% i nie miało znaczenia, czy ładowarka była oryginalna czy zamiennik o takich samych parametrach.  dodatkowo ta aplikacja AMPERE  utwierdza mnie w przekonaniu, że coś jest zjebane

więc najpierw przeczytaj temat ze zrozumieniem  a potem pisz głupkowate komentarze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...