Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć! Niedawno kupiłem nowego Mi Mixa 2s. Na początku wszystko fajnie, ale po jakimś czasie zauważyłem, że telefon zaczął grać ciszej na słuchawkach. Gdy ustawię głośność na full zdarza mi się słyszeć dźwięki z otoczenia (używam słuchawek dokanałowych), wcześniej aż ciężko było wytrzymać. Moim poprzednim telefonem był Redmi 5 Plus i grał normalnie, ale pamiętam, że czasem zdarzały mu się jazdy, że grał dużo głośniej, a po restarcie wszystko wracało do normy. Jaka jest tego przyczyna? Czy to wina jakiejś aktualizacji? 2s kupiłem na GB, wersja global, obecnie MIUI Global 10.0 | 10.0.6.0(PDGMIFH). Liczę na Waszą pomoc, z góry dziękuję i pozdrawiam! :)

Edytowane przez hindu kush
Opublikowano (edytowane)

Mam właśnie ustawioną Szwajcarię i telefon gra cicho

Edit: po zmianie regionu na Indie gra głośno :D dziwne, ale ważne, ze działa :) 

Edytowane przez hindu kush
  • 2 lata później...
Opublikowano

Cześć. Właśnie kupiłem słuchawki Mi Air 2s i zauważyłem że po połączeniu z telefonem grają strasznie cicho. Problem występuje tylko na moim Mi Mix2s. Po podłączeniu ich do komputera czy np telefonu żony (iPhone) grają dużo dużo głośniej. 

Jest to dla mnie nieco dziwne bo po podłączeniu innych słuchawek (JBL T450BT czy JBL TUNE500BL) nie ma takiego problemu. 

Pytanie gdzie szukać rozwiązania?? Wolałbym się nie musieć bawić w root czy jakiś reset ustawień.

Wersja systemu jak na zrzucie poniżej. 

IMG_20210105_224114.thumb.jpg.601bf4e7228294e6da13e1124e4988e2.jpg