hindu kush

Użytkownicy
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hindu kush

  • Rank
    Nowy

Dodatkowe

  • Smartfon
    Redmi Note 2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. hindu kush

    Problem z głośnością na słuchawkach

    Mam właśnie ustawioną Szwajcarię i telefon gra cicho Edit: po zmianie regionu na Indie gra głośno dziwne, ale ważne, ze działa
  2. Cześć! Niedawno kupiłem nowego Mi Mixa 2s. Na początku wszystko fajnie, ale po jakimś czasie zauważyłem, że telefon zaczął grać ciszej na słuchawkach. Gdy ustawię głośność na full zdarza mi się słyszeć dźwięki z otoczenia (używam słuchawek dokanałowych), wcześniej aż ciężko było wytrzymać. Moim poprzednim telefonem był Redmi 5 Plus i grał normalnie, ale pamiętam, że czasem zdarzały mu się jazdy, że grał dużo głośniej, a po restarcie wszystko wracało do normy. Jaka jest tego przyczyna? Czy to wina jakiejś aktualizacji? 2s kupiłem na GB, wersja global, obecnie MIUI Global 10.0 | 10.0.6.0(PDGMIFH). Liczę na Waszą pomoc, z góry dziękuję i pozdrawiam!
  3. hindu kush

    Problem z Xiaomi Redmi Note 2 po aktualizacji

    co zrobic? slyszalem, ze sterowniki na laptopie mogą być złe, skąd pobrac dobre?
  4. hindu kush

    Problem z Xiaomi Redmi Note 2 po aktualizacji

    Mi PC Suite nie wykrywa mi telefonu. A w MiFlash wywala taki błąd jak w załączniku.
  5. hindu kush

    Problem z Xiaomi Redmi Note 2 po aktualizacji

    jest ktoś w stanie mi pomóc?
  6. Witam. Kilka dni temu przed snem podłączyłem telefon do ladowania. Rano dioda świeciła na zielono, ale po odłączeniu nie dało się odblokować telefonu, tak jakby się zawiesił. Postanowiłem więc wyjąć i wlożyć baterię. Po uruchomieniu telefonu wyskoczylo twrp, w którym probowałem zainstalować najnowszy rom miui, jednak bezskutecznie, gdyż wywalalo jakies błędy "failed to mount.... invalid argument" cos takiego. Właściwie przy probie zrobienia czegokolwiek w twrp wywalalo bledy. Tylko raz za ktoryms uruchomieniem zaladowal sie na chwile system po czym znowu wyskoczylo logo mi.com. Szukałem różnych sposobów, próbowałem programem miFlash ale też na samym początku wyskoczył mi błąd i od tamtej pory po włączeniu telefonu nie wyskakuje od razu twrp jak przedtem tylko logo mi.com na czarnym tle i jest tak w nieskonczonosc. Da się też wejść do trybu fastboot. Próbowałem też tego http://en.miui.com/thread-196175-1-1.html ale po podłączeniu wyłączonego telefonu pod usb od razu włącza sie to logo i nie chcą zainstalować się sterowniki oprogramowania. Co jeszcze moge zrobic, telefon lezy juz tak kilka dni, mam niby gwarancje ale w chinach i chyba wysyłka to ostatecznosc. Proszę o pomoc, z góry dziękuję.