bembenek Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Pewnie nijak (przy pomocy tego zegarka), ale może ktoś ma jednak jakiś pomysł? Żaden z czterech wbudowanych "treningów" nie zapisuje danych, gdy nie zliczy kroków albo dystansu z GPS. Można sobie włączyć np. Bieżnię i patrzeć na zegarek, pomiary wyglądają na sensowne, ale zwykle się nie zapiszą po zakończeniu, bo "za mały dystans", można tylko popatrzeć w trakcie (raz specjalnie dużo potrząsałem ręką i wyszedł dystans 300m i już się zapisało, ale to nie jest rozwiązanie). Z kolei pomiar normalny, który mam włączony cały czas (co 5min), daje wyniki od czapki, ze 130 potrafi przeskoczyć na 65, potem np. 90, potem 55, potem 120, kolejne pomiary to są w większości ewidentne bzdury, przy włączonym treningu tego nie ma, pomiar jest ciągły i nie zauważyłem takich skoków. Kalorie i inne takie tam zupełnie mnie nie interesują, tylko puls. Głupio jest mieć zegarek z pulsometrem i nie móc zmierzyć sobie pulsu. ps. czy za wami też biega jakiś forumowy policjant "mrosi" i straszy wyrzuceniem, banuje na jeden dzień, itp.?
mrosi Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi