Magic_coin Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Podczas próby pobrania jakiegokolwiek motywu czy też tapety otrzymuje komunikat z błędem 4001 jak na zrzucie ekranu. Posiadam Xiaomi.eu 8.2.1 (drugi zrzut ekranu). Czyszczenie aplikacji motywy oczywiście wykonywałem. Za rady "mistrzów internetów" w stylu "format lekarstwem na wszystko" z góry dziękuję. Pisałem również na mi community, ale tam wolą wysyłać fotki na konkursy niżeli dyskutować o problemach. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zacząłbym od aktualizacji do najnowszego MIUI. Masz dość starą wersję.
Magic_coin Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zacząłbym od aktualizacji do najnowszego MIUI. Masz dość starą wersję. Wersja z której korzystam jest dla mnie niemal idealna pod wieloma względami (bateria, szybkość działania, mało błędów itd). Motywy wcześniej funkcjonowały jak powinny. Zmiana raczej nie wchodzi w grę.Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 To może spróbuj wyczyścić dane apki Motywy. Może zatrybi..
Magic_coin Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 To może spróbuj wyczyścić dane apki Motywy. Może zatrybi..Czyszczenie wykonywałem... Nic to nie daje.Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi