Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Znalazłem podobny temat na forum - sprzed dwóch lat, lecz widzę jest zamknięty i nierozwiązany.

Posiadam 2 egzemplarze Note 4, jeden Note 5 plus, oraz 3 słuchawki Plantronics Legend. Na wszystkich telefonach korzystanie ze słuchawki to katorga. 

Ciągłe rozłączanie (pojawia się słuchawka, trzeba klikać i przełączać na BT) przerywanie, nagle słychać mnie jakby z oddali - to chleb codzienny.

Zauważyłem, ze w miarę upływu czasu - prawdopodobnie aktualizacje oprogramowania (jedną ze słuchawek dostałem stosunkowo niedawno, dwie używam od około roku) - jest jeszcze gorzej.

Tak, jestem pewien że to kwestia telefonu, na urządzeniach innej firmy wszystko działa wzorowo.

Czy ktoś potrafi podać przyczynę/rozwiązanie problemu? Jak sobie z tym poradzić? Reklamować wszystkie telefony z rękojmi? Może jest jakiś sposób na zmianę oprogramowania samego BT?

Wszelkie rady będą bardzo mile widziane, o dziwo ciężko mi się doszukać podobnych problemów na forum.

Pozdrawiam!

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie. Mam podobny problem.. mianowicie po aktualizacji do 10.1  bluetooth nie wykrywa słuchawki Platronics Explorer 10. Czy ktoś mógłby pomóc ? Dziękuję

Dodam że przed aktualizacją wszystko działało.

Edytowane przez Katnik
  • 7 miesięcy temu...