Wodzu 03 Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Witam proszę o pomoc włączył mi się przez przyoadek tryb mi recovery 3.0 i nie wiem jak z tąd wyjść, nie chce resetować systemu pomocy!!!
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Pierwsza opcja w tym recovery odpali ci normalnie telefon...
Wodzu 03 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 nic mi się nie zresetuje? nie strace wszytskich danych??
Wodzu 03 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 ??? dzięki bardzo znowużycie mi ratujesz a mam jeszcze jedno pytanie, mój antywirus pokazuje mi że mam trojana w Mi credit o co chodzi?
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Nic się nie zresetuje. Nie stracisz danych. To nie jest forum, na którym pisze się posty z samymi znakami zapytania, bez jakiejkolwiek treści. Rozumiem, że temat może być ciężki jeśli się ma z tym pierwszy raz do czynienia, ale proszę o przestrzeganie netykiety... (+ sprawdzanie czy dany temat już nie był poruszany) @Wodzu 03 co do Mi Credit: Antywirusy pokazują różne rzeczy, to równie dobrze może być fałszywy alarm. 1
Wodzu 03 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 Dobra postaram się już więcej nienaruszać netykiety ale jakbyś mógł mi jeszcze na to jednio pytanie odpowiedzieć
Roman_M Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Nie wiem , ale wydaje mi się, że problem istnieje skoro jest alert. Nie należę do grzecznych użytkowników miui a jednak mam czysty system. Lata siedzę na Androidzie i nie bagatelizował bym tego komunikatu. Wiem co można zrobić zdalnie. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi