korbielow Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Znikł mi przycisk wyłącz budzik w powiadomieniach. był po prawej stronie. Czy ktoś wie jak to przywrocic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioly87 Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Po rozwinięciu powiadomienia też nie ma przycisku wyłączenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korbielow Posted October 28, 2018 Author Share Posted October 28, 2018 (edited) jest ale jak bylo to po prawej strony bylo wygodniejsze. Jak nikt nie doradzi jak to przywrocic to chyba pozostanie tylko reset ustawien fabrycznych. Ja zem cos w powaidomieniach namieszal w panelu sterowania. Edited October 28, 2018 by korbielow Link to comment Share on other sites More sharing options...
korbielow Posted November 10, 2018 Author Share Posted November 10, 2018 (edited) Przez przypadek udało mi sie znaleśc jak zmienic by przycisk wyłącz alarm był w powiadomieniach po prawej stronie (MIUI 10.2 - 8.11.8). Ustawienia ->Powiadomienia i pasek stanu->styl powiadomień ->MIUI Edited November 10, 2018 by korbielow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts