Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie na początku tego problemu nie było, ale dzisiaj rano go zauważyłem gdy na próbę przed snem odpaliłem grę i schowałem w tle. Później nic nie było robione, rano odpalam i ładuje się od zera. 

Teraz pytanie - soft do ubijania i oszczędności mam ustawiony domyślnie, niczego nie ruszałem. Kłódek nie robiłem (trochę to bez sensu, telefon ma 6 GB więc powinien trzymać te 3 aplikacje przez noc bez żadnych kłódek). 

Ktoś miał ten problem? Jedyną opcję jaką widzę to ustawienie dla tej gry statusu braku oszczędzania zamiast tego zalecanego, które jest domyślne, ale ustawianie tego dla każdej apki z osobna jest średnie.

Opublikowano
5 godzin temu, Steller napisał:

U mnie xiaomi eu i też wywalał aplikacje, nawet ubił aplikacje radia  po dłuższym  czasie na za zablokowanym ekranie, wystarczyło ustawić bez ograniczeń w  opcjach aplikacji 

Na razie testuję, właczyłem tę samą aplikację rano i do wieczora trzymał. Także pewnie zalezy jaki ma humor, w razie co ustawię tę opcję i chyba powinno wystarczyć. Może ubija coś w tle rzeczy które co jakiś czas się "budzą".