wybrany Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Witam mam problem bo nie mogę znaleźć w opcjach wyłączania wifi i danych mobilnych po wyłączeniu ekranu. Czy w ogóle istnieje taka opcja czy są do tego odpowiednie aplikacje? Z góry dziękuję za pomoc. REDMI NOTE 4 wersja global Edytowane 16 Października 2018 przez wybrany
Netoper Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 Opuść belkę powiadomień, wejdź w WiFi ->więcej ustawień->dodatkowe ustawienia -> WiFi włączone w trybie uśpienia, no i wybierz pasującą Ci opcję. 1
wybrany Opublikowano 16 Października 2018 Autor Opublikowano 16 Października 2018 a czy działa to na dane mobilne?
frrancuz Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 Nie. Na dane mobilne właśnie wtedy przechodzi. Oszczędza baterię odłączając moduł WiFi ale zużywa cośtam więcej danych. RN5p - whyred 1
wybrany Opublikowano 16 Października 2018 Autor Opublikowano 16 Października 2018 No to w takim razie dowiedziałem się dzięki wam co i jak szkoda z tymi danymi mobilnymi ale no trudno coś pokombinuje w razie czego dam znać co zrobiłem pozdrawiam i dziękuje za pomoc! RN4
Netoper Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 13 godzin temu, wybrany napisał: szkoda z tymi danymi mobilnymi Jak odpalisz opcje programistyczne to tam coś było o utrzymywaniu danych komórkowych, ale nie pamiętam co to konkretnie robiło,
Rekomendowane odpowiedzi