Arokh Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 Witam 2 miesiące temu zakupiłem Mi 8 6/128gb i wszytko działało bardzo dobrze na zwykłym globalny (telefon wersja China ). Jak wszyscy wiedzą ktoś wpadł na genialny pomysł reklam w systemie co uniemożliwiło przyjemne korzystanie z systemu. Dziś zainstalowałem najnowszą wersję miui polska 8.10.11 na android 9. Wszystko super, telefon działa równie wspaniałe, pojawiło się wiele nowych funkcji, lecz jak podłączyłem do powerbanka ( anker powercore+ 20k mAh QC3.0 ) tym samym kablem co zawsze. Wlaczylem AccuBattery by prowadził statystki zużycia baterii i zauważyłem problem, telefon przestał ładować się z pomocą QC3.0 i używa starszej wersji 2.0. Wcześniej ta apka pokazywała lądowanie na początku ok. 2900mA do 3300mA To teraz pokazuje jedynie 2000mA gdzie powinno być 1A więcej. Na pasku obok bateria pokazuje się symbol szybkiego ładowania. Ktoś się spotkał z takim problemem ? I czy da się go w prosty sposób rozwiązać ?
galakty Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 4 godziny temu, Arokh napisał: Dziś zainstalowałem najnowszą wersję miui polska 8.10.11 na android 9. Skoro zrobiło się to po aktualizacji, to chyba winowajcę już znasz.
mrosi Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi