zsiewicz Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Witam, od dzisiejszego poranka mam dziwny problem z WiFi. Chodzi o to, że telefon jeszcze wczoraj normalnie łączył się z domowym wifi, a dzisiaj rano tak jakby wifi w telefonie się w ogóle nie włączało. Miałem rom z miui 9 EU, więc myślałem, że to może być przyczyną, zainstalowałem miui 10 EU (ostatnią dostępną wersje) i problem nadal występuje.. resetowałem telefon, przywracałem ustawienia fabryczne - nic to nie dało. Korzystałem z tego poradnika: http://en.miui.com/thread-272349-1-1.html również nic. Czy ktoś ma pomysł jak to naprawić? Edytowane 10 Października 2018 przez zsiewicz
mariusz.ur Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 @zsiewicz bluetooth działa? Sprawdź też jaki jest adres MAC karty wi fi
zsiewicz Opublikowano 10 Października 2018 Autor Opublikowano 10 Października 2018 Tak właśnie o to chodzi, że bluetooth działa normalnie. Widziałem już na forach, że zazwyczaj jak komuś nie działa wifi to i bluetooth, a tu jest tylko problem z wifi. Adres MAC: 02:00:00:00:00:00.
mariusz.ur Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Adres MAC jest zły. Prawdopodobnie uszkodzony układ wi fi/bt . Jeszcze na miui forum widziałem parę wpisów, że po wgraniu Agni Kernel wi fi zaczęło działać ale to mało prawdopodobne. Edytowane 10 Października 2018 przez mariusz.ur
mrosi Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi