PrzemasJestem 0 Report post Posted October 9, 2018 Witam serdecznie! Zresetowałem swojego 4x-a, lecz po hardresecie muszę zalogować się do konta MI. Do tego potrzebny jest internet, oczywiście wifi w domu działa. Lecz, gdy chcę wpisać hasło do wifi to klawiatura mi się nie wyświetla. Co łączy się z tym, że nie mogę zalogować konta MiI, oraz odpalić telefonu. Ktoś doradzi co zrobić? Share this post Link to post Share on other sites
piotrino 21 Report post Posted October 9, 2018 Witam serdecznie! Zresetowałem swojego 4x-a, lecz po hardresecie muszę zalogować się do konta MI. Do tego potrzebny jest internet, oczywiście wifi w domu działa. Lecz, gdy chcę wpisać hasło do wifi to klawiatura mi się nie wyświetla. Co łączy się z tym, że nie mogę zalogować konta MiI, oraz odpalić telefonu. Ktoś doradzi co zrobić? Ustaw na routerze WiFi bez hasła..... Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
dzidexx 186 Report post Posted October 9, 2018 Podłącz klawiaturę albo zrób tymczasowo otwartą sieć wifi na routerze. Share this post Link to post Share on other sites
dreami 0 Report post Posted October 9, 2018 Wyciągnij kartę SIM na czas logowania i pojawi się klawiatura Share this post Link to post Share on other sites
Chris1htc 0 Report post Posted February 7 (edited) PrzemasJestem! Napisz proszę jak poradziłeś sobie z tym problemem. Ja odblokowałem bootloader i próbowałem z recovery zainstalować developerski room ale zawsze wywalało błąd. Przez MiFlash próbowałem wgrać starsze oprogramowanie stock ale miałem identyczny jak Ty problem z logowaniem do Wi-Fi. Przy logowaniu do konta Xiaomi klawiatura się pojawiała. Wgrałem MIUI 10 i dopiero po odblokowaniu (Mi Flash unlock ) mogłęm zalogować się do Wi-Fi i uruchomić telefon. Podejrzewam, że jest sposób na blokowanie instalacji starszych room-ów. Wyjąłem kartę sim, MiFlash wgrałem MIUI9, dało się zalogować i uruchomić telefon. Następnie aktualizacja OTA do MIUI 10. Aktualnie poprzez recovery wgrałem Xiaomi.eu. Zostanę przy tym oprogramowaniu, ma mniej aplikacji dla mnie nieprzydatnych. Edited February 11 by Chris1htc rozwiązanie problemu Share this post Link to post Share on other sites
Luki987 3 Report post Posted February 8 Raczej nie ja robiłem downgrade z miui 10 na 9 i nie było tego problemu i też miflashem , jedyne co to na stałe ustawił mi się region chiny , dopiero po drugim razie działało Share this post Link to post Share on other sites