Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu mam pewien problem z smsami. 

Normalnie piszę smsy, i w pewnym momencie moje smsy nie dochodzą do drugiej osoby. Trwa to 10-15-20 minut i wszystko się odblokowuje, z tym, że kiedyś te smsy które się "zablokowały" dochodzą, a od kilku dni tych sms nie ma, nie dochodzą. I tak mam od jakiegoś czasu. Moja sieć Orange, osoby z którą piszę Play. Sprawdzałem czy to wina sieci, ale gdy z tą osobą z Play smsy nie dochodzą, do innych moje smsy dochodzą. Nie wiem czy to wina sieci, czy tel. Ale już powoli to wkurza. 

Opublikowano (edytowane)

Najpierw sprawdź kartę SIM - włóż do innego telefonu, potestuj czy wszystko działa jak należy. Jeśli tak, to:

1. Zrób na początek podstawy -  wipe/factory reset i i wgraj od nowa miui na czysto najnowszą wersję. Jeśli natomiast karta SIM na innym telefonie zachowuje się podobnie - do wymiany.

Edytowane przez Mastrojani
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masz powiedomiwnie,ze nie wysłano, czy tak jak ja, że przy odpisywaniu z popupa sms jakby znika? Tak jakbyś go nie napisał.

Opublikowano

Tak jak Ty, że tak jakby znika miałem jakiś czas temu, a mi chodzi o to, że u mine wysyła, nawet pisze ze dostarczone, ale do drugiej osoby nie dochodzą, tak samo analogicznie do mnie. Przywróciłem ustawienia fabryczne, wgrałem 4.10.17 i na razie działa. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...