Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logicznie i teoretycznie rzecz biorąc.

Jeśli jest to VISA / Master Card, jeśli jest to karta debetowa/kredytowa, jeśli jest na niej kod CVV2 to jest taka możliwość.

Opublikowano (edytowane)

Niektore karty zwykle, platnicze umozliwiaja placenie w necie.

Np. Tmobile uslugi finansowe, Alior bank.

Konto mozna zalozyc za darmo i karta tez jest gratis

Edytowane przez Accessories 4 You
Opublikowano

Wiem ale mam już konto w 2 bankach i to raczej zakup jednorazowy dlatego interesuje się takimi ofertami jak wyżej :=) Również nie chce czekać na przysłanie karty, podpisywanie dokumentów :)

Wysłane z mojego LG-D802

Opublikowano

Jak dużo kupujesz na ebayu, amazonie albo innych zagranicznych serwisach to bardziej polecam kartę walutową, bo na internetowej będą z Ciebie zdzierać przy przewalutowaniu. 

Opublikowano

Ja mam karte kredytowa prepaid SKRILL.

jakos 3-4 tygodnie temu kupowałem na Ali pare rzeczy i wszystko poszło dobrze.Tydzien temu chciałem zakupic dla młodego Asusa Zenfone 5 i najpierw przyszedł email ze platnosc przebiegła prawidłowo,a na drgi dzien dostałem emaila ze zamówienie anulowano.Na zapytanie dlaczego odpisano mi ze musze przesłac dokumenty do weryfikacji karty.I teraz czekam.

Opublikowano

mpyro dokładnie, ja domyślnie mam limit 0 na płatności internetowe, na czas płatności zmieniam np na 1000 zł, dokonuje płatności i z powrotem zmieniam na 0 - nie ufam chińczykom;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...