marcinek1992 Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Witam wszystkich którzy zechcieli zajrzeć do tego tematu! Kupiłem koledze TV Boxa. Poleciłem mu Xiaomi bo sam mam telefon tej firmy. Bawił się 3 dni aż w końcu wyskoczył mu komunikat "Jest nowa aktualizacja systemu" i nacisnął aktualizuj. Tak mi przez telefon mówił. I teraz Pytanie do was. Czy da się zrobić Downgrade do starej wersji systemu? Ten OREO to jakaś porażka. Resetuje mu sie tv box i czasami zanika dźwięk po HDMI. Jeśli tak to prosze o jakąś instrukcje. Sprzęt jest na gwarancji ma dopiero 4 dni. PS. Jest jakiś Polski poradnik może? Cytat https://npirtube.com/xiaomi-mi-box-3-internacional-problemas-oreo-instalar-ultimo-update/
kapciu75 Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Możesz powrócić do wcześniejszej kompilacji 8.0. Ale do Androida 6.0 nie wrócisz (out of box). Możesz wrócić do kompilacji 2179, pewnie masz 2303. Będzie lepiej ale nie idealnie. Ja mam problem z wybudzeniem MiBox po czasie ponad 8 w standby zarówno w kompilacji 2303, jak i 2179.
marcinek1992 Opublikowano 7 Października 2018 Autor Opublikowano 7 Października 2018 Nie da się do Androida 6.0 przejść? Downgrade nie wchodzi w grę?
mrosi Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi