Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie - czy aplikacja ta jest jeszcze rozwijana? W kilku modyfikacjach MIUI 10 w ogóle z niej zrezygnowano, tak jak i w globalnej wersji jej nie znajdziemy. Od dłuższego czasu nie pojawiło się w niej nic nowego - stąd moje wątpliwości. Czy ktoś ma jakieś pewne informacje z tego zakresu? Niby drobnostka, w końcu wciąż bezproblemowo działa, ale strasznie mnie to ciekawi.

Pozdrawiam.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Like 1
Opublikowano

Jakieś tam nowe tłumaczenie do systemowej aplikacji Poczty ostatnio się pojawiało w China (przy okazji MIUI 8.9.13) - z tego co widzę dodawali tam m.in. możliwość powiadomienia o niedostarczeniu danego e-maila. Ale generalnie rozwój tej apki jest dość powolny, o ile można w ogóle o nim mówić - poza tymi zmianami z 8.9.13 ostatnie zmiany to jedynie polityka prywatności (8.6.6) - mówię tu o MIUI 10. Na 9 w sumie od stycznia też niewiele było tłumaczenia dodawane (logi z aplikacji Poczty, jakieś poprawki tłumaczenia, ale wielu nowych funkcji nie było). Nie wiem jak tam stricte "technicznie", ale od strony tłumaczenia niewiele było nowości.

Opublikowano

Nie wiem jak pod maską, ale widocznych nowości nie uświadczyłem. No może poza tym, że wreszcie zaczął mi działać PUSH dla konta Google :)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk