herrek Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Proszę o pomoc mam MI6 na Global Stable MIUI10, zainstalowałem TWRP, ale nie mogę wgrać nowego romu xiaomi.eu. Nie mogę znaleźć pliku instalacyjnego bo wszystkie pliki i katalogi w lokalizacji "sdcard" zamiast swoich nazw mają w nazwie jakieś przypadkowe cyfry i litery Pomocy
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Masz zaszyfrowaną partycję data, musisz zrobić format data (Wipe > Format Data na dole) i potem odpalić ponownie TWRP. Potem dopiero przenosisz eu na telefon i instalujesz je. 1
herrek Opublikowano 23 Września 2018 Autor Opublikowano 23 Września 2018 dzięki wielkie, spędziłem wczoraj nad tym 4 rodziny i już mi6 prawie leciał przez okno, jeszcze raz dzięki Może by dodać ten fragment do opisu instalacji TWRP - jeśli komuś też się też tak zdarzy?
mrosi Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi