angry Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 Cześć Czy da się jakoś ukryć powiadomienie "opaska jest połączona" (pokazuje się po rozwinięciu belki) na telefonie bez wyłączania wszystkich powiadomień z Mi Fit?
Diaph Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 Jest taka możliwość w ustawieniach Mi Fit. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 1
JayZ93 Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 jeżeli dobrze zrozumiałem, to takie powiadomienie można ukryć aplikacją: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joaomgcd.autonotificationTapatalk - Xiaomi Mi6
angry Opublikowano 19 Września 2018 Autor Opublikowano 19 Września 2018 3 minuty temu, Diaph napisał: Jest taka możliwość w ustawieniach MiFit. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka mogę prosić o screena?
Diaph Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 mogę prosić o screena?Dodałem do poprzedniego posta Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
angry Opublikowano 19 Września 2018 Autor Opublikowano 19 Września 2018 4 minuty temu, Diaph napisał: Dodałem do poprzedniego posta Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Dzięki. To jest tak przetłumaczone, że zrozumiałem, że jak to jest włączone to powiadomienia przychodzą tu i tu
Diaph Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 Trochę opis w Mi Fit mylący ale działa tak jak trzeba Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi