sosenex Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Witam, W redmi4x korzystam z dwóch kart plus i orange. Gdy z kimś rozmawiam i w tym samym czasie ktoś inny próbuje się do mnie dodzwonić osoba dzwoniąca dostaje komunikat, że jestem poza zasięgiem, natomiast ja nie dostaję żadnego powiadomienia, że ktoś próbował sie do mnie dodzwonić. Nie ma znaczenia czy rozmawiam z kimś z karty plusa czy orange. Proszę o pomoc jak sobie z tym poradzić. Edytowane 20 Września 2018 przez sosenex
saataniel Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 4x to telefon dual ale aktywna podczas rozmowy jest 1 karta ,a powiadomienie o nieodebranym połączeniu oferuje operator
Kanio Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 8 godzin temu, sosenex napisał: Witam, W redmi4x korzystam z dwóch kart plus i orange. Gdy z kimś rozmawiam i w tym samym czasie ktoś inny próbuje się do mnie dodzwonić osoba dzwoniąca dostaje komunikat, że jestem poza zasięgiem, natomiast ja nie dostaję żadnego powiadomienia, że ktoś próbował sie do mnie dodzwonić. Nie ma znaczenia czy rozmawiam z kimś z karty plusa czy orange. Proszę o pomoc jak sobie z tym poradzić. jakie masz ustawione tryby LTE/3G/2G?
sosenex Opublikowano 20 Września 2018 Autor Opublikowano 20 Września 2018 Ustawiony tryb LTE. 16 godzin temu, mrosi napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Chętnie, tylko nie wiem gdzie. 6 minut temu, sosenex napisał: Ustawiony tryb LTE. Chętnie, tylko nie wiem gdzie. Zmienione
sosenex Opublikowano 20 Września 2018 Autor Opublikowano 20 Września 2018 20 godzin temu, Kanio napisał: jakie masz ustawione tryby LTE/3G/2G? Tryb LTE
Kanio Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 moze byc tego wina ze nie ma technologi 1800 ta najnizsza na nadajniku i jak masz wybrana na lte to tak ci sie moze dziac zmien na 3G czy pomoze
Rekomendowane odpowiedzi