plkarton 0 Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Witam! Kupilem mi banda 3, policzyłem go z iphonem 7 za pomocą aplikacji Mi Fit ale mam problem ponieważ aplikacja się nie synchronizuje. Miał ktoś może taki problem lub wie jak pomóc ?? Link to post Share on other sites
k80i 0 Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Mam również ten sam zestaw. Opaska się zaktualizowała ? Rozłącz, połącz ponownie. Spróbuj zaktualizować przez MiFit, MI HR lub AmazTools i daj znać. Link to post Share on other sites
plkarton 0 Posted September 13, 2018 Author Report Share Posted September 13, 2018 Opaska się zaktualizowała normalnie. Rozłączyłem i połączyłem nadal to samo. Próbowałem MiFit , Mi Hr i AmazTools i nic to nie dało. Próbowałem tez połączyć opaskę z MiFit na androidzie i wszystko było dobrze. Link to post Share on other sites
Krolinskyyy 0 Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Mam ten Sam problem. Pojawiają się powiadomienia, trening działa dobrze ale sen jak i odczyt tętna (wykrywany automatycznie) nie działa. Problem z moim telefonem czy raczej wada opaski? A może coś w ustawieniach? Link to post Share on other sites
Krolinskyyy 0 Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Problem rozwiązany: data w telefonie powinna być ustawiona na 24godzinny format. To zmienia wszystko. Link to post Share on other sites
Recommended Posts