Assia Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) W jaki sposób liczone są kroki? Tzn, chodzę na spacery z wózkiem i niestety opaska nie liczy mi wtedy kroków. Ręce trzymam na wózku. Dopiero jak włączę aktywność to zaczyna liczyć a nie o to mi chodzi. I mimo, źe zrobiłam np 8000 kroków (wg tel ) to wg opaski np tylko 2000. I tym sposobem nigdy nie uda mi się zrobić mojej dziennej normy. Czy ktoś może udzielić odpowiedzi w tej kwestii? Edytowane 12 Września 2018 przez Assia
b4s1l Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 2 godziny temu, Assia napisał: Ręce trzymam na wózku. Chyba jedyne rozwiązanie to noszenie opaski w kieszeni lub zawieszonej na szyi.
Jepcio Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 15 minut temu, b4s1l napisał: Chyba jedyne rozwiązanie to noszenie opaski w kieszeni lub zawieszonej na szyi. Czytałem gdzieś na FB, że nie którzy na nogę zakładają. Niby jeszcze pewniejsze liczenie.
mrosi Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi