majka420 Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Jestem w sieci Play i nigdy jeszcze nie wyświetlała mi się nazwa operatora na pasku stanu tylko LTE. Czy jest opcja na włączenie żebym wiedziała z jakiej sieci korzystam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Ustawienia... Powiadomienia na pasku... Pokaż nazwę operatora Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
majka420 Posted September 10, 2018 Author Share Posted September 10, 2018 Nie ma czegoś takiego, jedynie Pasek powiadomień i statusu ale nie ma tam opcji Pokaż nazwę operatora jedynie Wyświetl nazwę operatora gdy urządzenie jest zablokowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek.92 Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Jest, zobacz na zdjęciu Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
majka420 Posted September 10, 2018 Author Share Posted September 10, 2018 Na moim Miui 10 beta nie mam tej funkcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantinPL Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Widocznie w MIUI 10 można tylko wyświetlać, gdy urządzenie jest zablokowane (a to masz wyłączone). Link to comment Share on other sites More sharing options...
majka420 Posted September 10, 2018 Author Share Posted September 10, 2018 Zależy mi żeby widzieć kiedy sieć Play przełącza się na inne nadajniki a gdzieś wyczytałam, że ktoś miał taką opcję ale nie mogę teraz znaleźć tego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 W MIUI 10 nie ma możliwości wyświetlania nazwy operatora na pulpicie. Jest tylko info na ekranie blokady. @majka420 wiedziałby o tym, gdyby zamiast śmiecić na Forum spamerskimi wątkami, poczytał w to miejsce to, co jest w poszczególnych wątkach. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts