panorafix Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Witam. Mam problem tylko z redmi note 5. Redmi note 4 ,samsungi itp łączą się i widzą kamerkę wideo rejestrator, a note 5 jest połączony z hotspotem kamerki ale w aplikacji jej nie widać? Tylko ten jeden telefon jest ten problem. Kamerka to xiaomi 70mai. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
kd501 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Opublikowano 13 Stycznia 2019 a ja mam pytanie do użytkowników - otóż kamerka "wołała" na początku o zmianę karty na lepszej jakości - tak też uczyniłem. Zaczęła nagrywać prawidłowo. Mija tydzień i "woła" że trzeba kartę sformatować aby nadal nagrywać... o co chodzi ? przecież powinna nadpisywać na istniejące nagrania ( nie znalazłem nigdzie żadnej opcje do zaznaczenia takiego działania, ale wydaje mi się to oczywistością ) . Jakieś sugestie ?
kd501 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Minął jakiś czas i problem został rozwiązany. Wymiana karty na jeszcze szybszą ( pomimo że poprzednia spełniała warunki szybkości, była klasy 10 ) - opisana dokładnie jako : " Karta Adata microSD Premier 32GB UHS1 CL10 A1"
Renegade Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Nie wiem czy w dobrym miejscu, dawno mnie tu nie było, może ktoś powie czy aplikacja 70mai na telefon została już przez kogoś spolszczona ?
Rekomendowane odpowiedzi