Agnieszka1999 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Hej wszystkim, napisałam tutaj bo liczę, że ktoś mnie nakieruje. Odebrałam dziś redmi note 5, jak się włączał na ekranie było napisane unlocked, jak się okazało telefon jest odblowany i nie działała mi aplikacja bankowa, poczytałam trochę i uruchomiłam tryb fastmode i wpisałam jakas komendę w tym programie adb fastboot oem lock, czyli zablokowałąm ale teraz nie chce mi się załadować tylko sam się restartuje i włącz się tryb recovery 3.0 i trzy przyciski, reboot, wipe data i connect with miassistant, probowałm juz wszystkiego i nie wiem co zrobić, zainstalować się też nie da na nowo androida bo jest zablokowany bootloader
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Prawdopodobnie ktoś wgrał Globala na chińską wersję telefonu. W takim przypadku Global działa tylko na odblokowanym bootloaderze... Nic za bardzo nie zrobisz, jedynie serwis.
mrosi Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi