olutus Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Mam jakieś półtora miesiąca Redmi Note 5. Dzisiaj patrząc na telefon w ostrym słońcu zauważyłem drobniutkie ryski w miejscu gdzie przesuwam po ekranie z góry na dół ściągając belke powiadomień. Nie korzystam z telefonu brudnymi rękami. Myślałem że szkło bardziej wytrzymałe ogarną . Muszę jakąś szybkę zakupić. Telefon normalnie w spodniach noszony bez kluczy i monet. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
redmaru Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Ja noszę w kieszeniach spodni czy plecaku (z kluczami też) i zero rys (oczywiście bez ochrony). Mam go 2 miesiące.
olutus Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Wiesz te ryski to tylko widać pod pewnym kątem w ostrym słońcu. Normalnie w domu, samochodzie, na dworzu nic nie widać na szczęście. Ale i tak szybkę nakleję. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 53 minuty temu, olutus napisał: Telefon normalnie w spodniach noszony bez kluczy i monet. Pogratulować twardości, nie jeden będzie zazdrościł.
mrosi Opublikowano 14 Listopada 2018 Opublikowano 14 Listopada 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi