Badger Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam, mam problem z klawiaturą a mianowicie kiedy piszę coś to pojawiają mi się podwójne znaki tzn. gdybym chciał napisać "Halo", wygląda to w ten sposób "Haalloo". Nie zawsze wszystkie literki są powielone, jest również problem z tym, że czasami przed pojawieniem się powielonych literek klawiatura na 2-5 sek zacina się i nie da się w tym czasie nic pisać. Edytowane 1 Września 2018 przez Badger
tomasznowak Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus
figurel Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) Wyczyść dane klawiatury google - jeśli masz w zainstalowanych. Wgraj klawiaturę Xperia z tego wątku: Wgraj inną klawiaturę , np SwifyKey Keyboard. 4 godziny temu, tomasznowak napisał: niedosadnie opisuje poruszany problem. dosadnie to można zakląć, opisać problem niedokładnie, nieprecyzyjnie. Edytowane 1 Września 2018 przez figurel
Badger Opublikowano 1 Września 2018 Autor Opublikowano 1 Września 2018 Sprawdzę każdą z opcji, na ten moment wyczyszczenie danych podziałało zobaczymy czy się nie powtórzy (że też o tak banalnym sposobie nie pomyślałem), jeżeli by się powtórzyło sprawdzę inne klawiatury. Dzięki za pomoc.
tomasznowak Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi