Grothgar Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 Poszukuję jakiejś aplikacji z przyjemną stabilizacją cyfrową tak jak w Open Camera, która zadziała także przy 4k. Aktualnie na Mi Maxie 3 Open Camera nie nagrywa w 4k. Wszystkie rozdzielczości poza 4k nagrywa. Przy 4k:  Mam camera2api. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoymentstudio Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 mi camera2api cos nie dziala, google camera sie w ogole nie uruchamia a camera fv-5 po zaznaczeniu zapisywania DNG zawiesza sie na robieniu zdjecia. W magisk pokazuje, ze wszystko gra i nawet recznie dodalem w build.prop odpowiednia linijke i nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted August 28, 2018 Author Share Posted August 28, 2018 Może korzystasz ze złego portu Google Camera. U mnie działają te: ProstyRozbudowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoymentstudio Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 14 godzin temu, Grothgar napisał: Może korzystasz ze złego portu Google Camera. U mnie działają te: ProstyRozbudowany no ta rozbudowana dziala, w koncu sie uruchomilo, ale czasem po kilku/kilkunastu kliknieciach robi fote a jak juz zrobi i musi przetworzyc hdr+ to kilka minut nic sie nie dzieje w camera fv-5 w koncu wyciagnalem kilka raww, ale calkowicie lososowo co drugie lub trzecie zdjecie w trybie manualnym znow kreci sie kolko w nieskonczonosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted August 29, 2018 Author Share Posted August 29, 2018 U mnie na miuipolska wszystko chodzi ślicznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts