adiif1 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Tak jak w temacie może ktoś posiadał oba telefony i napiszę który z powyższych modeli jest lepszy? W chwili obecnej posiadam g3 lecz zablokowany bootloader zabija brak czegokolwiek dodatkowo rozdzielczość ekranu przy grach i aplikacjach woła o pomstę do nieba ( mowa oczywiście o spadkach fps ) reszta telefon jest idealna i tutaj nasuwa się pytanie opłaca się sprzedać g3 dopłacić te kilka stów i zakupić mi-4 64 gb? Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosports Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekamag Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Prawda jest taka, że ekrany 2K zabiją wydajność telefonów. I najlepsze procesory tu niewiele pomogą, bo te z kolei zabijają baterię. FullHD to na prawdę idealne rozwiązanie. Dlatego ja polecę MI4, wydajność, przyjemność używania i wszystkie odczucia jak najbardziej na plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Dodatkowo LG zapewne ma zablokowany bootloader i nie ma Root. Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiif1 Posted October 6, 2014 Author Share Posted October 6, 2014 NIe żeby coś ale g3 dawno ma roota jedynie w czym masz racje to bootloader Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Ma fabrycznie Root? Jeśli tak to duży + Ten telefon wizualnie mi się podoba, ale faktycznie z rozdzielczością to już przesadzili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Ma fabrycznie Root? Jeśli tak to duży + Ten telefon wizualnie mi się podoba, ale faktycznie z rozdzielczością to już przesadzili. Fabrycznie na pewno nie ma. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts