adiif1 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Tak jak w temacie może ktoś posiadał oba telefony i napiszę który z powyższych modeli jest lepszy? W chwili obecnej posiadam g3 lecz zablokowany bootloader zabija brak czegokolwiek dodatkowo rozdzielczość ekranu przy grach i aplikacjach woła o pomstę do nieba ( mowa oczywiście o spadkach fps ) reszta telefon jest idealna i tutaj nasuwa się pytanie opłaca się sprzedać g3 dopłacić te kilka stów i zakupić mi-4 64 gb? Pozdrawiam!
przemekamag Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Prawda jest taka, że ekrany 2K zabiją wydajność telefonów. I najlepsze procesory tu niewiele pomogą, bo te z kolei zabijają baterię. FullHD to na prawdę idealne rozwiązanie. Dlatego ja polecę MI4, wydajność, przyjemność używania i wszystkie odczucia jak najbardziej na plus.
keiw Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Dodatkowo LG zapewne ma zablokowany bootloader i nie ma Root. Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2
adiif1 Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 NIe żeby coś ale g3 dawno ma roota jedynie w czym masz racje to bootloader
keiw Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ma fabrycznie Root? Jeśli tak to duży + Ten telefon wizualnie mi się podoba, ale faktycznie z rozdzielczością to już przesadzili.
boober Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ma fabrycznie Root? Jeśli tak to duży + Ten telefon wizualnie mi się podoba, ale faktycznie z rozdzielczością to już przesadzili. Fabrycznie na pewno nie ma. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts