HWKZMC Posted August 15, 2018 Share Posted August 15, 2018 Witam. Od pewnego czasu przymierzam się do sprzedania swojego Mi boxa 4K i kupienia czegoś innego. Dużo czytałem o raspberry pi 3b+. Chciałbym zapytać się osób które mają i używają tego produktu o wasze opinie. Jak się sprawuje, czy Libreelec dobrze działa bez żadnych przycięć. Jakiego urządzenia używacie do sterowania "malinką"? Będę wdzięczny za każdą opinie. Jeśli zamieściłem temat w złym dziale, to przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipek1969 Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Posiadam RaspberryPi z libreelec i powiem że działa bezbłędnie. Kodi bez zacięć, nawet najmniejszych. Pilota mam kupionego kiedyś na all... z czujnikiem zewnętrznym usb. Wcześniej używałem myszy lub klawiatury bezprzewodowej. Mam rasbpi około 2 lat, a od kilku miesięcy tego xiaomi ale on coś mi nie podszedł. Minusy rasp: tylko dts, brak dts-ma, wiadomo hd, na plus: ethernet, można sobie inne oprogramowanie wgrać. 4k nie posiadam, dlamnie RaspberryPi idealny. Filmy tylko z dysku twardego lub z nasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HWKZMC Posted August 17, 2018 Author Share Posted August 17, 2018 lipek1969 bardzo dziękuje za odpowiedź na zadane pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts