Dondi Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dzień dobry, mam nadzieję, że wybrałem dobry dział. Problem jest następujący, pękła szybka w redmi 4, ekran jest cały czarny, nic nie wyświetla. Chce go oddać do serwisu, na wymianę ekranu, jednak nie mogę usunąć z niego moich danych, zdjęć, itd. właśnie z powodu niedziałającego ekranu. Jaki by ktoś zaproponował sposób zresetowania telefonu z poziomu komputera, bez działającego ekranu??
Nezumi Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mariusz.ur Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 @Dondi debugowanie USB było włączone ? Jak tak to użyj wtyczki Vysor w Chrome . Odblokowany bootloader ? Jak tak to polecenia fastboot format albo erase w CMD
Nezumi Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi