Skocz do zawartości

Flip Stand Protective Cover Case czy coś innego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem kupić Redmi 1S (w sumie dla córki) i wyposażyćgo od razu w futerał. Jak widzę oryginalny jest chyba tylko ten tytułowy i jak widzę nie da się dzwonić przy zamkniętym, bo nie ma wycięcia na głosnik.

Czy może mi ktoś polecić coś innego, ale sprawdzonego? Najbardziej interesuje mnie coś w stylu Flip Cover Samsunga z okienkiem do odbierania połaczeń. Są takie cuda na Ali, ale czy warto jakieś kupic? A może lepiej wybrać tytułowy produkt Xiaomi? Jeżeli ktoś ma, to niech się wypowie jak się sprawuje w praktyce zarówno jeśli chodzi o ochronę telefonu jak i w momencie, gdy chce się zadzwonić?

Pozdrawiam

SeeM

Opublikowano

Jeśli chodzi o ochronę to polecam silikonowe plecki + szkło hartowane na wyświetlacz. Moj 1s nie ma u mnie lekko,zaliczył dużo upadków na asfalt,kamienie,podłogę z wys do 2m włącznie i nie ma śladów. Tez chciałem flip covera ale nie żałuję że go nie mam.

Opublikowano

Ja na moim S4 mam właśnie flip Cover Samsunga i jestem bardzo zadowolony. Bez problemu odbieram połaczenie i rozmawiam bez otwierania, telefon się blokuje po zamknięciu, a w kieszeni też jest bezpieczny i dlatego myslałem o czymś takim.

Ale w sumie jak poobserwowałem sobie moje dziecko, to telefon musi być u niej w stałej gotowości, bo przychodzą smsy, powiadomienia na FB itp.... Więc może faktycznie plecki i szyba będą lepsze. Pomyślę. :-)

Opublikowano

Jeśli chodzi o ochronę to polecam silikonowe plecki + szkło hartowane na wyświetlacz. Moj 1s nie ma u mnie lekko,zaliczył dużo upadków na asfalt,kamienie,podłogę z wys do 2m włącznie i nie ma śladów. Tez chciałem flip covera ale nie żałuję że go nie mam.

podaj mi prosze linka do jakis sprawdzonych pleckow i szkla na ekran bo musze zamowic sobie. najlepiej na aliexpres oczywiscie:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Keiw, wieczorem zrobie Wam zdjęcie tego etui jak wygląda u mnie po 5 miesiącach. Za 30zł kupiłem na ali ;)

Edytowane przez msk
Opublikowano

Mialem tani flip cover, zmienilem na tani silikon za kilka $ z ali, plus szklo nilkina od nowosci, i to najlepsze dla mnie rozwiazanie

Wysłane z mojego HM 1SW przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...