seem Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Witam. Chciałem kupić Redmi 1S (w sumie dla córki) i wyposażyćgo od razu w futerał. Jak widzę oryginalny jest chyba tylko ten tytułowy i jak widzę nie da się dzwonić przy zamkniętym, bo nie ma wycięcia na głosnik. Czy może mi ktoś polecić coś innego, ale sprawdzonego? Najbardziej interesuje mnie coś w stylu Flip Cover Samsunga z okienkiem do odbierania połaczeń. Są takie cuda na Ali, ale czy warto jakieś kupic? A może lepiej wybrać tytułowy produkt Xiaomi? Jeżeli ktoś ma, to niech się wypowie jak się sprawuje w praktyce zarówno jeśli chodzi o ochronę telefonu jak i w momencie, gdy chce się zadzwonić? Pozdrawiam SeeM
J_D Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Jeśli chodzi o ochronę to polecam silikonowe plecki + szkło hartowane na wyświetlacz. Moj 1s nie ma u mnie lekko,zaliczył dużo upadków na asfalt,kamienie,podłogę z wys do 2m włącznie i nie ma śladów. Tez chciałem flip covera ale nie żałuję że go nie mam.
seem Opublikowano 18 Września 2014 Autor Opublikowano 18 Września 2014 Ja na moim S4 mam właśnie flip Cover Samsunga i jestem bardzo zadowolony. Bez problemu odbieram połaczenie i rozmawiam bez otwierania, telefon się blokuje po zamknięciu, a w kieszeni też jest bezpieczny i dlatego myslałem o czymś takim. Ale w sumie jak poobserwowałem sobie moje dziecko, to telefon musi być u niej w stałej gotowości, bo przychodzą smsy, powiadomienia na FB itp.... Więc może faktycznie plecki i szyba będą lepsze. Pomyślę.
igoor1983 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Jeśli chodzi o ochronę to polecam silikonowe plecki + szkło hartowane na wyświetlacz. Moj 1s nie ma u mnie lekko,zaliczył dużo upadków na asfalt,kamienie,podłogę z wys do 2m włącznie i nie ma śladów. Tez chciałem flip covera ale nie żałuję że go nie mam. podaj mi prosze linka do jakis sprawdzonych pleckow i szkla na ekran bo musze zamowic sobie. najlepiej na aliexpres oczywiscie:)
keiw Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Ktoś z Was używa może takiego etui: http://allegro.pl/xiaomi-red-rice-i-red-rice-1s-21-kolorow-i4596743969.html Chodzi mi o jakość wykonania i czy nie wpływa w jakikolwiek sposób na funkcjonalność słuchawki.
OutSideR Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 poszukaj sobie imak case np., to co podales to sa zamienne plecy calkiem a nie pokrowiec
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Keiw, też myślę nad tym etui. Wygląda to fajnie, lecz wolałbym najpierw poczytać opinie o tym. No i już trochę staniał Teraz widzę po 43 zł.
msk Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Keiw, wieczorem zrobie Wam zdjęcie tego etui jak wygląda u mnie po 5 miesiącach. Za 30zł kupiłem na ali Edytowane 6 Listopada 2014 przez msk
pablitto83 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Mialem tani flip cover, zmienilem na tani silikon za kilka $ z ali, plus szklo nilkina od nowosci, i to najlepsze dla mnie rozwiazanie Wysłane z mojego HM 1SW przy użyciu Tapatalka
msk Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) o tak: Edytowane 13 Listopada 2014 przez msk
AntyS Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Miałem takie cudo i od wyciągania i wkładania do kieszeni i odpadły mi aluminiowe ramki.
Rekomendowane odpowiedzi