arek0097 Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Cześć, Wczoraj nabyłem nową sztukę Xiaomi Redmi Note 5 w wersji 4GB i po włączeniu smartfona, konfiguracji i wpisaniu hasła do routera, wyskoczyła informacja o aktualizacji MIUI do wersji 9.5.19.0. Najpierw sprawdziłem jakość dźwięku itd... Wszystko było ok, a później zaktualizowałem soft i cóż... W niektórych aplikacjach dźwięk jest bardzo głośny, a w niektórych cichy. Na YouTubie piosenki nie są zbyt głośne, ale w niektórych przypadkach jest dosłownie masakra. Postanowiłem pobrać grę i dźwięk przerzucić na głośnik smartfona. Po instalacji gry, włączyłem ją, a tu zupełna cisza. Dzisiaj zainstalowałem inną pozycję i dźwięk jest bezproblemowy. Zauważyłem też, że bateria naładowana na 100% z rana, do wieczora spada do 32 - 35%. Ze smartfona korzystam dziennie jakieś 3h. Czasami nie łapie też suwak na ekranie lub jakaś ikonka. Smartfon nabyłem w sklepie Bestcena, był zafoliowany i nie śmierdział Czy ktoś z Was doświadczył już tego, z tą wersją nakładki?:) Edytowane 27 Lipca 2018 przez arek0097
focusik09 Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Tak tylko do przypomnienia, żebyś nie próbował się cofnąć do wcześniejszej wersji.
arek0097 Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Opublikowano 26 Lipca 2018 3 minuty temu, focusik09 napisał: Tak tylko do przypomnienia, żebyś nie próbował się cofnąć do wcześniejszej wersji. Właśnie wertuję posty i zauważyłem tę informację, ale dzięki za przypomnienie
matix1293 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) . Edytowane 6 Kwietnia 2025 przez matix1293
Rekomendowane odpowiedzi