lamv Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Właśnie chciałem naładować fona, a tu zonk, nie działa. Uruchamiam ponownie i nadal lipa. Wyłączyłem i podłączyłem ładowania i chyba ładuje. Kurna, co to może być, oddawać na gwarancję? Kupiłem w proline w tamtym roku, więc gwarancja chyba nadal jest (24 miesiące, tak?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamcza Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Sprawdź inna ładowarkowe potem inny kabel. Tak gwarancji masz 24 miesiące ale proline ma jakiś zapis odnośnie baterii typu pól roku czy coś co nie jest chyba dosyć zgodne z prawem ale kto wie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamv Posted July 19, 2018 Author Share Posted July 19, 2018 Jakoś ładowanie zaskoczyło, ale niepokoi mnie to. Sprawdzane było na ładowarce i powerbanku i takie akcje się dziwne działy, później jak się trochę bardziej podładował tak powyżej 35% to się uruchomił i dalej ładował, co przy niskim poziomie baterii, poniżej 20% się nie udawało. Może to tylko jakiś błąd systemowy. A co do gwarancji na baterię to chyba bardziej chodzi o jej wydajność, a nie to czy się spieprzy czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamv Posted August 2, 2018 Author Share Posted August 2, 2018 No niestety coś się pierniczy. Ładowanie aktualnie działa ale tylko na krótkim kabelku 10 cm dołączonym do powerbanka xiaomi, na każdym innym nawet nie najgorszym, nowym kablu zero ładowania. Tak samo zero kontaktu gdy podłącze dłuższym kablem do kompa, a na tym krótkim coś tam się dzieje. Kurna, pewnie gwarancja mnie czeka ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adao1003 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Mam podobny problem. Co prawda mi się ładuje ale co jakiś czas przerywa ładowanie. Poczekam na aktualizację bo prawdopodobnie po poprzedniej aktualizacji to zaczęło się psuć. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts