fresh189 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Cześć. Zakupiłem Redmi Note 5 w jednym z chinskich sklepów i chciałbym zainstalować ROM z językiem polskim np. miui global. Niestety mam mały dylemat. Czy wersja oprogramowania dla Redmi Note 5 pro, którą znalazłem na Miui Polska jest kompatybilna z modelem telefonu Redmi Note 5 z Chin? Czy to jest to samo czy muszę szukać innej wersji oprogramowania? Przesyłam zdjęcie z parametrami telefonu. Proszę o podpowiedź. Dzięki!
fresh189 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2018 Wszystko juz zrobione. Pozostało wgranie ROMu. Zastanawia mnie jedynie wersja oprogramowania i różnica w oznaczeniu modelu Xiaomi.
szymonadamczyk87 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Witam. Pozwole sobie sie podlaczyc pod ten post. Ja podobnie zakupilem Telefon Xiaomi Redmi note 5. Ale patrzac na specyfikacje to wychodzilo mi ze mam cos czego pelna nazwa to Redmi note 5 AI dual camera. Dodaje skany ekranu. Moje pytanie jest nastepujace: jaki system bedzie kompatybilny z tym Telefonem? Z gory dziekuje za I formacje.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Antyhaker Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Wszystko co przeznaczone dla modelu o kodowej nazwie WHYRED - tym się kieruj podczas poszukiwań.
remus Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) To jeszcze raz. Jakie w tej chwili są odmiany Redmi Note 5. Słyszałem o wersji na Indie, Chiny, HongKong i Taiwan. Czy one dzielą się jeszcze jakoś. Jak z softami. Czy w przyszłości planowana jest jeszcze jakaś odmiana Note 5 lub jego softu? Dzięki Michał Edytowane 2 Lipca 2018 przez remus
mrosi Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi