Robert2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Witam Posiadam od 2 miesięcy telefon xiaomi redmi 5 plus. W międzyczasie uszkodziłem szybkę wyświetlacza pod szkłem hartowanym jednak nie wpłynęło to na eksploatację telefonu . Dwa tygodnie temu przeglądając ustawienia dostrzegłem że jest aktualizacja systemowa. Po uruchomieniu jej system już nie wstał telefon został uceglony. Nie wiem co dalej z nim robić. Dodam iż nie były robione żadne ingerencje systemowe w telefon . Na środku wyświetlacza jest logo Mi natomiat poniżej napis android i migające pod nim kropeczki. Czy możecie mi jakoś pomóc? Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Robert2018
Wiesław Witczak Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 U mnie jest to samo. Może pomoże kto?
Robert2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Opublikowano 5 Lipca 2018 https://miuipolska.pl/podrobki-softu-w-redmi-5plus-i-innych-instalacja-miuipolska-w-micenter/ Wypełniłem zgłoszenie i pozytywnie rozpatrzono. Dzisiaj wysłany i czekam.
TLH Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Telefon wchodzi w tryd fastboot, jeśli tak to sciagnij miflash i fleshuj z tamtad, jeśli masz twrp i telefon wchodzi w tryb recovery to flash z poziomu recovery.
Rekomendowane odpowiedzi